Gratis videocursus voor een professionele en effectieve website

​Een goede website is vanaf vandaag toegankelijk voor iedereen - vraag hieronder direct toegang aan

De cursus wordt inclusief gratis support aangeboden aan de eerste 50 inschrijvers, wacht dus niet te lang!

Nooit meer een webdesigner of programmeur nodig!

Als (startend)ondernemer moet je veel verschillende ballen hoog houden en kan het maken van een goede website wel eens een 'pain in the ass' zijn, maar je weet ook dat een professionele website in deze tijd cruciaal is voor succes. ​

Als je een flink budget hebt, zou je er voor kunnen kiezen om een webdesigner/programmeur in te huren. Deze specialisten vragen vaak meer dan 80,- euro per uur en als je na verloop van tijd wijzigingen wilt aanbrengen in je website ben je weer aan de beurt! 

Afgelopen jaren heb ik bij Winst.nl ongelofelijk veel ondernemers ​gesproken die allemaal knelpunten ervoeren op webdesign, SEO en conversie optimalisatie gebied. Omdat het mijn passie is geworden
om ondernemers het online licht te laten zien, ben ik opzoek gegaan naar software waarmee iedereen kan werken en resultaat oplevert! 

Mijn eisen waren simpel, als basissysteem wou ik werken met Wordpress en de additionele software moest er voor zorgen dat iedereen ( zonder technische kennis ) een professionele en effectieve website kon bouwen zonder het inzetten van een designer of programmeur.  

Er passeerde veel software aanbieders de revue en uiteindelijk kwam ik uit bij een fantastisch systeem genaamd Thrive themes. Het overtrof echt al mijn verwachtingen.
Het systeem had als belangrijkste focus conversie, wat ook in mijn ogen één van de belangrijkste aspecten van een website moet zijn. 

De belangrijkste kenmerken op een rijtje: 

- Drag and drop editor. Je bouwt zeer eenvoudig zonder kennis van html en css pagina's die voor geen enkele webdesigner onderdoen. 

- Landingspagina's en Salespages kun je binnen enkele minuten creëren en geloof mij ze doen absoluut niet onder voor bijvoorbeeld Leadpages.

- Je kunt alle email marketing software gebruiken, wij gebruiken Getresponse.

- Het design is volledig responsive en scoort in de ogen van Google op dit vlak 100% gebruiksvriendelijk - dit is zeer uitzonderlijk!

- Je kunt op verschillende plekken opt-in boxen plaatsen maar je kunt ze ook instellen als pop-up.

- Alle templates zijn volledig Woocommerce ready, een webwinkel is dus geen enkel probleem. 

- Voorbeelden? Kijk eens naar winst.nl - herepup.com - luondo.nl alle drie gebouwd met Thrive themes. 

​In de Gratis video cursus laat ik je stap voor stap zien hoe jij je eigen professionele en effectieve website maakt zonder tussenkomst van een webdesigner/programmeur. Aan de slag iedereen kan het! 

Professionele templates voor je website 

Maak je website zelf

Keuze uit tientallen landings en sales pagina's

Kant en klare opt-in boxen

Opt-in maakjewebsitezelf
Thrive themes maakjewebsitezelf