<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6033221383581&cd[value]=0.00&cd[currency]=EUR&noscript=1">

SEO Checklist (Zoekmachineoptimalisatie)

Aan de slag met je SEO

​Er is verschrikkelijk veel informatie over SEO te vinden op Internet. Aan een kant kun je dit als prettig ervaren, maar het kan ook overweldigend zijn, en waar moet je beginnen? 

​Tegen dit probleem liep ik jaren geleden ook aan. Er waren met name veel Amerikaanse specialisten actief met dit onderwerp bezig. Na veel gelezen te hebben was het tijd om de SEO technieken te testen voor mijn eigen projecten, en nee niet alles werkte.
Het was in het begin echt "Trail and Error" maar na een paar maanden had ik een goed beeld van de beste SEO strategieën. 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf op onderzoek uit te gaan, maar als je snel stappen wilt zetten met een betere vindbaarheid van je website, dan kun je de gratis SEO Checklist aanvragen.

Vul hierna(ast) je naam en e-mailadres in. Je krijgt nadat je hebt bevestigd direct de Checklist in je mailbox. Voor de meeste punten heb je geen technische kennis ​nodig. Aan de slag dus!

 

SEO LION zoekmachineoptimalisatie