Wie is Stijn

Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Groningen. Na een uitstapje naar het westen ben ik inmiddels weer woonachtig in mijn geboortestad. De passie voor online begon tijdens mijn studie Sport Marketing Management. In die tijd kwamen de grote webshop-reuzen van nu net een beetje op en dat vond ik razend interessant.

Omdat ik uit een ondernemende familie kom duurde het niet lang voordat ik mijn eigen webshop lanceerde. Dit deed ik zonder veel kennis te hebben van online marketing. Maar je moet ergens beginnen dacht ik. Er kwam veel meer bij kijken dan ik in eerste instantie had voorzien. Het waren dan ook twee bewogen en zeer leerzame jaren. In deze periode heb ik veel kennis opgedaan van online advertising en hoe je een webshop succesvol maakt.

Na mijn studie was ik er even klaar mee, de 'workload' was zo hoog geworden dat ik naast de webshop geen leven meer overhield. Daarom besloot ik na mijn studie alles te verkopen en op zoek te gaan naar een baan. Na wat omzwervingen kwam ik in contact met Eelco de Boer en Tonny Loorbach. Toen ik er begon waren Winst en de Internet Marketing Universiteit nog sterk met elkaar verbonden en heb ik van beide heren veel geleerd. Met name het websitesysteem van Tonny Loorbach vond ik geweldig. Inmiddels heeft hij het Winstmodel (WordPress website) omgebouwd naar Phoenix. Toen hij die lanceerde gingen Eelco en Tonny hun eigen weg en was de snelheid er een beetje uit.

Na dit avontuur heb ik nog enkele maanden losse klussen gedaan, maar ging ik het werken in teamverband steeds meer missen. Inmiddels werk ik voor Storm Digital, een full service agency met zowel multinationals als MKB'ers als klant. Het is een plek waar ik op het gebied van online marketing veel nieuwe kennis opdoe.

Maakjewebsitezelf.nl ben ik gestart in 2016 omdat ik het leuk vind om met WordPress te werken en om over online gerelateerde onderwerpen te schrijven. De software waar mijn hart sneller van gaat kloppen heet Thrive Themes. Het is fantastische WordPress software waar geen maat op staat. Als je WordPress gebruikt zou ik zeker eens op hun website kijken.