Door Stijn | Webdesign

Wordpress logo veranderen

WordPress logo veranderen voor je eigen logo

Het logo is mooi, maar als trotse eigenaar wil je natuurlijk je eigen logo laten zien als bezoekers inloggen op je website. Misschien ben je in de veronderstelling dat niemand hoeft in te loggen op jouw website, maar denk eens aan een forum of webshop met Woocommerce, dan is het het wel zo netjes als mensen kunnen inloggen en een account kunnen aanmaken.

Voor de duidelijkheid moet je dit type accounts wel andere rechten geven dan die van jezelf, het admin account dus. In Worpress heb je de volgende rechten en mensen die zich registreren zijn in eerste instantie abonnee (subscriber) en kunnen alleen reageren op artikelen of deelnemen in een forum. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een goede relatie met een abonnee opbouwt en hij of zij voor je gaat bloggen, dan kun je de account aanpassen naar schrijver (contributor).

Als je een account hebt aangemaakt voor ons forum, dan krijg je het volgende scherm te zien :

Wordpress logo veranderen

Om dit te realiseren heb ik de volgende plugin gebruikt : Admin Custom Login

Met deze WordPress  plugin kun je hele mooie en originele designs maken. Misschien is een klein nadeel aan deze plugin, het feit dat er zoveel mogelijk is en je misschien het doel voorbij streeft. Hanteer daarom het KISS princiepe.

Maak registreren eenvoudig waardoor meer mensen zien dat je het WordPress logo hebt vervangen

Nu je een mooie registratiepagina hebt vormgegeven is het natuurlijk wel zo leuk als mensen zich ook daadwerkelijk registreren op jouw website/webshop. Om dit voor elkaar te krijgen geef ik je een paar simpele tips die er voor zorgen dat je meer inschrijvers krijgt.

  • Communiceer duidelijk welke informatie je nodig hebt
  • Geef aan dat je discreet met de informatie omgaat en deze niet aan derden verstrekt
  • Wat is het voordeel als mensen zich registreren (korting, goede informatie, up to date etc.)

Succes met het creëren van je eigen aanmeldpagina als je nog geen logo hebt, geen probleem wij maken stoere en originele logo’s voor een scherpe prijs en kunnen een logo binnen 48uur opleveren – logo aanvragen

 

volgen

Over de auteur

Hoe snel je in deze tijd de juiste doelgroep kunt bereiken voor je product of dienst vind ik fascinerend. Hoe je vervolgens je doelgroep benaderd en omzet in een klant of fan is geen exacte wetenschap, maar als je de juiste snaar raakt kan het resultaat overweldigend zijn. Ik hoop dat mijn methodes en de software die ik gebruik ook voor jou het verschil gaan maken.

Laat een reactie achter:

Leave a Comment: